Met VoIP (Voice over IP) wordt uw telefooncentrale gekoppeld aan het VoIP platform van een provider. Zo realiseren wij goedkoop bellen voor u.

Goedkoop Bellen

In het algemeen zijn hiervoor weinig investeringen of aanpassingen nodig van uw telefooncentrale en (uw telefoon)toestellen en kunt u toch flinke besparingen realiseren.

Zowel de analoge als de ISDN netlijnen kunnen met VoIP de deur uit terwijl de telefoon- en faxnummers gewoon behouden blijven.

Hierdoor komen de maandelijkse abonnementskosten van deze netlijnen te vervallen.

 

Laagst denkbare tarief

De tweede besparing wordt gerealiseerd via de veel lagere gesprekskosten van een provider. Zo hanteren providers één vast laag nationaal tarief voor het bellen binnen Nederland naar vaste nummers. Geen addertjes onder het gras voor het bellen naar mobiele nummers of het buitenland maar gewoon het laagst denkbare tarief omdat we streven naar kostenbesparing voor u als klant.

Heeft u meerdere locaties, dan kunnen deze met VoIP eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld en belt u voortaan onderling geheel gratis.

Persoonlijk advies?

Wanneer u zich wilt oriënteren op alle mogelijkheden van VoIP voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek via 078 – 6123123 of gebruik onderstaand contactformulier:

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*