Gigaset TelecoontoestellenBij Gigaset staan de volgende 3 kenmerken centraal: Premium, Comfort en Essentie.

 

Premium

De ultramoderne serie elegante toptelefoons richt zich op mensen met een exclusieve, gedistingeerde smaak. Deze schitterende telefoons zijn vormgegeven in een eigentijdse, elegante stijl en komen zelfs in de meeste chique omgeving tot hun recht. Met een zeer ambitieuze assortiment, voorzien van baanbrekende technologie, superieure geluidskwaliteit en innovatieve functies voor meer gebruiksgemak, kunt u zoveel meer dan alleen maar telefoneren.

Comfort

Genieten van lang en zorgeloos bellen is heel eenvoudig met het assortiment van intelligente, comfortabele telefoons. Deze toestellen zijn ontworpen voor comfortabel gebruik, liggen zeer prettig in de hand en zijn uitgerust met talloze handige functies, waardoor u nog gemakkelijker bereikbaar bent. Met een telefoon die zo comfortabel en betrouwbaar is, kunt u ontspannen en gewoon genieten van het gesprek.

Essentie

Als u gewoon wilt bellen, hoeft u niet verder te zoeken dan het kwaliteitsassortiment klassieke telefoons. Het belangrijkste is dat de toestellen zijn ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. U zult ervaren dat ze ongecompliceerd en betrouwbaar zijn, met een fraai uiterlijk dat in elk huis past. Dankzij een aantal handige functies wordt dagelijks telefoneren nog plezieriger.

Producten

Klik op een onderstaande link voor een uitgebreid overzicht van onze Gigaset producten.

Gigaset Pro Telefoontoestellen Productoverzicht brochure

Gigaset Telefoontoestellen Productoverzicht brochure

Contact

Bel 078-6123123 of gebruik onderstaand contactformulier:

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*