Steeds vaker worden de bedrijfspanden flexibeler en efficiënter ingericht. Eén van de onderdelen daarbij is de infrastructuur van de bekabeling.

Een UTP netwerk is een transparant netwerk, welke onder andere voor data, video en spraak benut kan worden. Dit alles over één en dezelfde bekabeling, welke centraal in het pand in een ‘patchkast’ is afgemonteerd.

Indien afstanden te groot worden, kunnen er twee of meerdere patchkasten geplaatst worden. Deze kasten worden onderling verbonden met glasvezel.

Meten is weten

Naast de vakkundigheid van onze mensen, testen en meten we altijd het netwerk. Hiervan wordt een uitdraai aan onze relaties overhandigd waaruit blijkt dat het netwerk aan alle specificaties voldoet.

Gedegen advies

Al in een vroeg stadium zitten wij met u aan tafel om u met onze jarenlange ervaring te voorzien van een gedegen advies. Neem contact op met Lesec via telefoonnummer 078-6123123 en onze adviseur zal tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen inventariseren. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier:

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*