Lesec Telecom B.V. is al sinds de oprichting in 1988 actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, datanetwerken, glasvezelbekabeling en zorgconcepten.

Lesec Telecom biedt een ruim assortiment aan producten en diensten die u op onze site uitvoerig kunt bekijken. Wij bekijken graag uw huidige situatie met betrekking tot lijnen en maandelijkse kosten, om u een optimale besparing te kunnen bieden.

Zo ziet u, in de telecommunicatie & data voelen wij ons helemaal thuis. Onze adviseurs staan u graag te woord voor enige toelichting.

Telecommunicatie

Lesec volgt de snelle ontwikkelingen in de zakelijke telecommunicatie en data-markt op de voet, zodat wij u als onafhankelijke specialist, altijd kunnen adviseren met uw telecommunicatiewensen of -problemen.

Telefooncentrales

Lesec Telecom biedt u bij de installatie van een bedrijfs- of particuliernetwerk de keuze uit een ruim assortiment telefooncentrales. Panasonic en Gigaset zijn de topmerken die wij u kunnen bieden. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, waarbij aspecten als nummerweergave op alle toestellen, doorverbinden, voicedailing, nummerkiezen via de pc en dergelijke de normaalste zaak van de wereld worden.

Randapparatuur

Ook randapparatuur als antwoordapparaten, headsets en mobiele datacommunicatie behoren tot het assortiment van Lesec Telecom.

Datanetwerken

Verder zijn wij gespecialiseerd in en gecertificeerd voor de aanleg van de benodigde bekabeling en datanetwerken.